2013. február 20., szerda

Vitorla az esti filmhez


"Csirkeszárny sütve, salátával"

Ez egy tipikus kézzel-lábbal evős, filmnézős kaja.

Hozzávalók:
Csirkeszárny
Fűszerek
Lencse
Paradicsom
Feta sajt

A szárnyakat fűszerezd be.
Mi egy tepsibe raktunk egy kisebb rácsot. Így nem csöpög le a sütőben a zsír, de nem lesz szottyos a kaja sem.
Először kb 10-15 percig süsd lefóliázva a befűszerezett szárnyakat, aztán vedd le róla a fóliát és addig süsd tovább, amíg megpirul.
A lencse itt konzerv volt, mert az a gyors. Szeletelj hozzá kis hagymát, egy kis olajat csepegtess az egészre és fűszerezd, ahogy szereted. (a hagymát kicsit megpárolhatod és úgy rá a lencse)
A paradicsomot aprítsd fel, keverd el a felkockázott feta sajttal. Fűszerezd ezt is, ahogy jólesik.
Esetleg szórd meg sajttal az egészet.
A tegnapról maradt maradék májjal töltött cipót edd meg hozzá :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése