2013. február 7., csütörtök
Joghurt fánk
"Joghurt fánk"
Hozzávalók:
Joghurt és fánk.
Ezt a kettőt összekeverjük és kész...
Kicsit bővebben:
1 nagy pohár joghurt (a képen látható meggyesből készült)
250 g liszt
fél cs. sütőpor
1 tojás
A hozzávalókat összekeverjük. Olyan állagúnak kell lennie, mint mint egy híg nokedli tészta.
Kanállal bogyókat formálunk és forró olajban kisütjük.
Cukorral (lehet fahéjas is) meghintjük és betegre esszük magunkat.
Tipp: több féle joghurtból készítve egy tányérra pakolva lehet "meglepetés tálat" készíteni.
(mondjuk a banános és az aszaltszilvás közé becsempészni egy szalontüdőset...)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése