"Hosszabbító torta"
Családi szülinapozásra mostanában fondanttal bevont tortát szoktunk gyártani. Lehetőleg olyat, ami az ünnepeltre jellemző. Ez a szülinap egy elektromos dolgokkal foglalkozó emberhez kapcsolódott...
Az alap a "pingvin tortából" ismert dobostorta-krémes csokitorta volt.
A krémet ÍGY készítjük.
A hosszabbítóhoz két tepsi piskótát sütöttünk. Ebből faragtuk ki a formát.
A bevonatot előző nap bekavartuk, szintén a pingvines megoldással. Így a krém és a piskóta készítés után lehetett nyújtani a cukrot és lehetett szobrászkodni.
A bevonat után egymásra pakoltuk a két tortát és kész...
Az elején a pohárral kilyukasztott piskótát felhasználhatjuk a dugóhoz. A kábel részt cukorból sodortuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése